به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام عبدالله معرفت رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مرند، روز گذشته در مراسم عزاداری مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز به مناسب سالروز شهادت حضرت صدیقه کبری(س)، با اشاره به ارادت و عزاداری همه ساله برای شهادت حضرت زهرا(س) و فضایل این بانوی بزرگوار، اظهار داشت: زندگی حضرت زهرا(س) سرشار از حب الهی بود و انسان اگر با حب الهی زندگی کند، در یادها ماندگار خواهد شد.
وی با بیان اینکه خداوند قوایی در وجود انسان تعیین کرده است، گفت: این قوا انسان را مکلف میکند و اگر این قوا در وجود بشری نبود، تکلیفی هم بر گردنش نهانده نمیشد.
حجت الاسلام معرفت، با بیان اینکه اولین قوای انسان، قوه عقل بوده که راهبر و راهنمایی کننده و دلیل و حجت قطعی برای انسان است، افزود: قوه غصب نیز در وجود انسان قرار داده شد تا قوه عقل را به محک و در معرض امتحان قرار داده و همچنین قوه شهوت و وهم و خیال نیز در وجود انسان قرار داده شده است.
وی با تأکید بر اینکه انسان موجودی استثنایی، خارق العاده و ویژه بین مخلوقات خداوند بوده که چهار قوه در وجود خود دارد، ادامه داد: خداوند متعال در کنار این قوا، بحث فطرت و پذیرش دلی را نیز ارزانی بشریت کرده است.
استاد حوزه علمیه تبریز با اشاره به اینکه خداوند انسان را بدون وسیله و ابزار به این دنیا رهسپار نکرده و انسان به عنوان اشرف مخلوقات، جایگاه و فضایل متفاوتی نسبت به سایر مخلوقات دارد، یادآور شد: طبق آیه ۲۴ سوره توبه، محبت ما به دیگران باید در طول محبت الهی باشد.
وی با اشاره به سخنی از امیرالمومنین(ع) در مورد جایگاه قلب در وجود انسان، یادآور شد: قلب همان شعور فطری و محکمه داخلی انسان است که هیچگاه به انسان دروغ نگفته و حقیقت را کتمان نمیکند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مرند، در خاتمه روایتی از فرمایشات امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) قبل از شهادت این بانوی بزرگ، بیان کرد.